Rollie!!!

Nu har det gått 13 dagar sen Rollie somnade in.
Det var tungt för han var en superhund, kommer nog inte att få en sådan igen.
Han skulle ha blivit 11 år i April.
Vem ska nu vakta gården, det är ju inte alla hundar som man kan lämna lös med enbart en liten gummigris som sällskap. Han var verkligen något speciellt.
Rollie ligger nu begravd tillsammans med hästarna Face it, Uniq, Robina, Ullmar samt hundarna Madde, Zingo, ja säker finns det någon mer begravd där. Han behöver inte känna sig ensam.
Jag är glad över den tid vi fick tillsammans.
Om vi gör det bästa av den tid våra djur har här på jorden så får vi känna oss nöjda.

//Majsan

image22


Kommentarer
Postat av: Tösen

Vilket fint inlägg om Rollie!
Jag har alltid tyckt att det är jätte jobbigt att veta att hundar inte har lika lång livstid som vi människor (iof i hundår) men i människoår så är det inte så lång tid men dom sätter sina djupa spår och kommer alltid att finnas med oss i våra hjärtan, minnen och drömmar i hela vårat liv.

En stor kram till dig från mig!

2008-01-27 @ 11:08:21
Postat av: Anna

Förstod att du tagit bort honom, du har inte sagt ett ord om honom på snart två veckor. Tänkte på det i helgen faktiskt, hade tänkt fråga dig. Men jag görstod att det var så. Men Majsan vad som är bra och har alltid varit med dig är att du vet när det är dags, det ansvaret har vi som djurägare. Ja nån har nog fått stanna för länge men då kan det oxå vara. Du är en sann djurvän Maria. Och du vet att han har det bra, han finns där ikring och kommer alltid att finnas.
Ha det gott så hörs vi
Kramar dig jag med :D

2008-01-29 @ 17:48:28
Postat av: Johanna

Hej Maria! Läste om vovven din och det sorgliga beslut vi hundägare måste ta. Men det är ledsamt och framförallt smärtsamt. Men vi måste komma ihåg det viktigaste (våra älskade fyrfotade familjemedlemmar) är fortfarande med oss. Om vi bara uppmärksammar och lyssnar så hör vi och ser vi dem. Många tankar skickar jag till dig

2008-02-06 @ 21:57:27
URL: http://iohannaa.doggyblogg.se
Postat av: Majsan

Hej på er! Tack för de tröstande orden, och Monica
tack för ditt fina mail.

2008-02-09 @ 07:10:27
Postat av: Skummiz

väntar o väntar på uppdatering

2008-02-17 @ 07:24:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0